If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Проблема и е че : " не цинколира водата " а освен това има проблем и със "сайденитела" които може да е от "аксеялен" лагер... Ползвателя и мисля, че незнае за съществуването на антифриз... Иначе си е екстра...
Провери я в гаранционния фонд. Но тая май е имала близка среща. Детния калник изглежда друг нюанс, а дефекта на рамката на врата ми изглежда като усукване.
Такааа. Гледах я колата. Момичето си каза за лекия удар. Боядисани са калника и капака на преливка. С четката е боядисвано. Буквално.
Иначе колата отвън няма сериозни забележки. Ръжда не видях по панелите да има. Салонът е много приличен. Иска само пране. Има лека цепка на шофьорската кора на вратата.
Технически има доста неща за правене - десен носач + още нещо за смяна. Нещо вие по ремъците - доколкото разбирам ролка на баланс вала, но я нямало никъде налична. Рейката и хидравличната помпа, едното от двете е за правене. Върви си на газ, но свети чека с дюзичката. Дискове има, накладки също. Гуми няма никакви. Предни амортесьори за смяна според мен. Задните са сменяни.
С оглед на не лошото купе и салон може да стане кола ако на някой му се занимава. Аз обаче предпочитам по-запазена дори да е на по-висока цена
https://www.cars.bg/offer/c2165631
Ходих на оглед 155цата е автентична в много добро състояние ако някои иска по подробно инфо да ми звънне тел 0899470227 и цената е 1000лв
Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
Ако си търсиш 155-ца 16-клапана с най-големият мотор, мога да предложа моята: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Ако имаш интерес телефонът ми е 0887 007 228, ще дам подробна информация за състоянието на автомобилът, все още не съм се навил да я пускам за продажба, но ако си намери нов собственик от форума с цел да си я кара/подържа и кефи, бих се разделил, понеже съм хвърлил око на 6 цилиндрова алфа.
Tова с дупките е добро решение за въздушният филтър....аз съм го правил по надолу в бронята, но е опасно да засмуче вода при дъждовни условия....даже се обаждах на собственика, но нещо не ми вдъхна доверие с приказките си.....макар, че сподели, че колата изглежда като на снимките, което пак е под съмнение....а тая монтанската, по всяка вероятност не е обслужвана и по вероятно е да има проблем, съдейки по цената.......и двамата или не знаят какво продават, или.....крият доста неща....
Comment